Tek Styz Fülhallgató Kompatibilis a Microsoft Lumia 950 Dual SIM Fül Vezeték nélküli Bluetooth zajszűrő Fülhallgató (Fekete/Ezüst)

Tek Styz Fülhallgató Kompatibilis a Microsoft Lumia 950 Dual SIM Fül Vezeték nélküli Bluetooth zajszűrő Fülhallgató (Fekete/Ezüst)

HUF 2.00

Hozzáférhetőség

✅Ultra-Kicsi, Könnyű Hiteles Kompatibilis a Microsoft Lumia 950 Dual SIM, zajszűrő, mely magas minőségű hangot a beépített kettős mikrofon szállít a tiszta kommunikáció köztünk hívó ✅Többfunkciós gomb lehetővé teszi válasz/elutasítom/szünet/akassz fel egy hívás vagy a zene, majd aktiválja a hang értesítések. ✅Felszerelt Vezeték nélküli Verzió V4.1 Bluetooth Hosszú távú Technológia, ez biztosítja a stabil kapcsolat, kevesebb fogyasztás. ✅Zajszűrő, mely magas minőségű hangot a beépített kettős mikrofon szállít tiszta közötti kommunikáció a hívó. ✅Tartalmazza a Kiskereskedelmi Doboz, a csomag tartalmaz egy Micro USB kábel töltés céljából (Töltőt NEM Tartalmazza, használjon USB-Töltő), Fül Adapter, valamint a felhasználói kézikönyv. ✅Ultra-Kicsi, Könnyű Hiteles Kompatibilis a Microsoft Lumia 950 Dual SIM, zajszűrő, mely magas minőségű hangot a beépített kettős mikrofon szállít a tiszta kommunikáció köztünk hívó. ✅Többfunkciós gomb lehetővé teszi válasz/elutasítom/szünet/akassz fel egy hívás vagy a zene, majd aktiválja a hang értesítések. ✅Felszerelt Vezeték nélküli Verzió V4.1 Bluetooth Hosszú távú Technológia, ez biztosítja a stabil kapcsolat, kevesebb fogyasztás. ✅Zajszűrő, mely magas minőségű hangot a beépített kettős mikrofon szállít tiszta közötti kommunikáció a hívó. ✅Tartalmazza a Kiskereskedelmi Doboz, a csomag tartalmaz egy Micro USB kábel töltés céljából (Töltőt NEM Tartalmazza, használjon USB-Töltő), Fül Adapter, valamint a felhasználói kézikönyv. ⚡Szakmai Bumm Stílus Bluetooth Fülhallgató Fülhallgató, amely Kompatibilis a Microsoft Lumia 950 Dual SIM tökéletesen töltő (V4.1 Bluetooth) ?Tartalmazza Kényelmes Micro USB Kábel Kompatibilis fülhallgató állítható Tiszta Stílus Fül Klip, felhasználói kézikönyv, illetve Micro USB töltőkábel.?JELLEMZŐK : ? ✅Ez a 3. Változat (V3), ez van integraed új Vezeték nélküli Bluetooth Verzió V4.1 technológia biztosítja egy állandó, stabil kapcsolatot a kevesebb energiafogyasztás.✅Zajszűrő fülhallgató szállít magas minőségű hangot a beépített kettős mikrofon szállít tiszta közötti kommunikáció a hívó.✅Hang értesítéseket fogja önt értesíteni, amikor bejövő hívás érkezik, az akkumulátor töltöttségi szintje, illetve ha fülbe párosított készülék.


A fő jellemzők

Az ügyfél választása